top of page

Våra tjänster

Bokföring/löpande redovisning

Vi hjälper till med allt du önskar inom redovisning. Vi sköter betalningar, fakturering, bokföring med mera. Vid redovisningsperiodens slut levererar vi balans- och resultatrapport enligt dina önskemål. Vi är en redovisningsbyrå som använder Fortnox och några andra bokföringsprogram hos våra klienter.

 

Vi anpassar oss alltid efter ditt företags behov. Vi tar hand om hela din redovisning eller delar av den. Helt efter dina önskemål. Vi ser till att du har ordning på siffrorna och ger dig ekonomiska råd på vägen. Det ger er en trygghet så ni kan fokusera på er egen verksamhet.

Bokslut,årsredovisning & deklaration

När räkenskapsåret når sitt slut gör vi årsbokslut, årsredovisning, deklaration och sköter löpande kontakt med din eventuella revisor. Om du har gjort bokföringen själv eller om vi sköter den åt dig hjälper vi dig.

 

Du slipper oroa dig över när och hur det ska göras. Vi tar kontakt med dig i god tid och ser till att bokföringen sammanställs och sedan lämnas till berörda myndigheter i god tid.

Fakturering

Vi hjälper dig med fakturering i sin helhet eller visar hur du kan göra det själv. Du får då tillgång till en del i vårt ekonomisystem genom en programlicens som gäller ditt företag med anpassade funktioner.

 

Vill du använda ditt eget system så går det förstås också bra.

Jobbar du i flera projekt så kan du enkelt föra din tid i din mobil eller i datorn för smidig sammanställning och fakturering mot era kunder.

Läs mer om hur vi arbetar digitalt

Lönehantering

Lönehantering kan vara komplicerat vilket kräver hög kompetens. Vi håller reda på semesterersättningar, semesterskulder, förmåner och dess beskattning.

 

För era anställda är det viktigt att löner, övertid, frånvaro, semesterdagar, pensioner och andra förmåner behandlas korrekt. 

Starta eget-hjälp

Känner du dig osäker på att ta steget?

 

Kontakta oss för ett första möte. Vi hjälper dig gärna. Du bestämmer själv upplägget när du är i gång. Vi har hjälpt flera fåmansföretag att komma igång på ett bra sätt.. 

Administration

Vi kan hjälpa er med alla slags administrativa uppgifter på plats hos er någon gång ibland eller löpande varje vecka.

Vi arbetar digitalt

Vi jobbar åt att bli helt digitala. Smidigt och papperslöst. Är du inte mogen för det, eller helt enkelt inte vill så anpassar vi oss till dig som kund.

Hur vi arbetar digitalt och hur du kan vara delaktig och se fördelarna

bottom of page